Soja

Ingredienser:
Vanilla Cupcakes:
250 g smör
4 koppar socker
6 koppar mjöl
4 stora ägg
2 koppar mjölk
3 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Vanilla smörkräm:
250 g smör
1 kopp mjölk
2 tsk vaniljsocker
12-16 koppar strösocker
karamellfärg – ofta i olika färger
Garnering:
kakestrøssel – som olika typer av
Förberedelser:
Vispa smöret mjukt. Tillsätt sockret och slå i ca 3 minuter tills du får en väldigt fluffig smörkräm. Vispa i äggen, ett i taget och vispa väl mellan varje. Vispa i vaniljeessensen. Sikta samman mjöl och bakpulver. Blanda denna in i smörkräm växelvis med mjölk. Använd mixern, men inte fastnar längre än nödvändigt för att få degen blandas väl.
Sätt papper fall muffin fack (cupkacesbrett). Dela degen i formarna tills de är ca 3/4 full. Grädda mitt i ugnen i 175 ° C i 20-25 min. Kyla muffins i burken under 15 min. Lossa dem noga och ta dem ut ur muffin facket. Låt dem vara ganska kallt.
För vanilj smörkräm vispat smör, vaniljsocker, mjölk och 4 koppar strösocker i 3-5 minuter på medelhög hastighet. Smörkräm bör då vara fluffig och mjuk. Lägg till mer strösocker, 2 koppar åt gången, och vispa ca 2 minuter varje gång, tills smöret grädden är tjock och har god smörjande konsistens.
Om du vill ha en annan färg ovanpå muffins, måste du distribuera smörkräm i olika skålar och färg dem separat med lite karamellfärg.
Bred krämen ovanpå cupcake. Du har distinkta formen först slathering över kakor med en smörkniv. Ta kniven och göra ett hål i ett spiralmönster på varje muffins. Jämna kanterna. Strö med olika typer kakestrøssel. Sätt muffins i kylen, så att gelén stelnar.
Portioner:
24 st
Muffins är den nya nu och är en av de mest populära kakor. Mycket tack vare TV-program och andra medier. I Norge, där stater som muffins, men vi brukar förknippa cupcakes med mer traditionell norsk kaka, inte super-dekorerade tårtor som vi ser från Förenta staterna, som då hette cupcakes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *