Ingredienser
2 msk smör eller olja (cocosa)
3 tsk curry norska eller 2 msk mild currypasta RAJAHE
2 morötter i bitar
1 lök, skuren i strimlor
4 koppar vatten
1 burk konserverade tomater
2 tsk buljong pulver från hälsokostbutiker.
En halv mango i bitar
1 liten burk kokosmjölk eller 1,5 dl grädde.
Cirka 300 gram vitt eller rött fisken i bitar, eller några räkor om du vill
Broccoli i små knippen till smak.
Tilberedning
Smält smör eller olja för att vara varm panna eller wok.
Tillsätt curry, sedan lök och morötter. Fräs tills den är mjuk.
Tillsätt tomater, buljong och vatten.
Koka under 15 minuter. Lägg i fisken, broccoli och mango, och låt sjuda / rör sig i 5 minuter.
Krydda med salt och peppar, ofta inte är nödvändigt.
Om du vill kan du dubbla receptet. Använd som ett helt paket av fisk.
Raja currypasta, innehåll: vatten, koriander, vegetabilisk olja, salt, spiskummin, chili,
linser, vitlök, ingefära, gurkmeja, vinäger, anis, bockhornsklöver, kryddnejlika, kanel,
lauberblader.
Erhållas på något REMA 1000, såväl som invandrargrupper affärer.
Vill du ha en orientalisk twist till denna soppa
kombinerat med kokosmjölk och lime.