Ingredienser
Kommenterade skal
puddingar
sparris (burk)
ärter / morötter (frysta väska från ekonomi Frionor / Findus)
räkor (billigt fryst erbjuds) varje imitation krabba
mjöl
smör / margarin
mjölk
kryddor (salt, peppar, persilja, torkade örter)
Tilberedning
Gör vit sås genom smältning smör och blanda lite mjöl i taget för att "torr" konsistens. OBS! låg värme på skivan. Använd en kastrull. Tillsätt sedan lite mjölk medan du vispar. Ca. 2-3 dl. till 1-2 matskedar smör. Helvetet i räkor, sparris (liten burk vatten), CA-1 ärter kopp / morötter eventuellt imitation krabba. Låt sjuda tills allt är varmt. Smaka av med salt / peppar, färsk persilja och örter (Provence blanda väl). Möjligen kan du lägga till några stänk gräddfil och en skvätt vitt vin om du har tur att ha rester av det.
Kommenterade skal värms i ugnen enligt anvisningarna. Koka som potatis.