Ingredienser
1 burk fiskbullar
1 påse hollandaisesås
ca 1 dl gräddfil (ljus eller vanlig)
3-4 morötter
1/2 blomkål huvud eller en massa broccoli
1 purjolök
Alla andra grönsaker
(Eller för dem som lata, användning grönsak blandning)
Riven ost (helst en blandning av cheddar och Gouda / Jarsberg)
Tilberedning
Ha fisk skålar i en ugnsform. Koka hollandaise recept på förpackningen, men använd den effekten fiskskålen i stället för vatten. Tillsätt gräddfil när det är klart.
Skär grönsakerna i små bitar och lägg den över fisken skålar. Häll över såsen.
Strö över ost.
Sätt ugnen på ca. 225 grader tills osten är gyllene.
Servera med potatis eller potatismos.
Detta kan också göras mer festlig genom att lägga räkor och musslor.
Ett annat tips:
Det är verkligen bra att använda i hollandaisesås gratäng.