Fisk Skålar baby

Ingredienser
150 g utan skinn torsk filéer, kolja eller Pollock
1/2 ägg
1 till 2 tsk finhackad dill (eller persilja)
1-2 tsk majsmjöl
1-2 teskedar grädde eller mjölk
2 dl vatten
Tillbehör för en portion:
1 msk finhackad gurka, skalade, frön bort
gräddfil eller crème fraiche, yoghurt ev
potatis eller ris

Tilberedning
Kör fisken i matberedare eller mixer.
Blanda i ägg, dill och potatismjöl och gräddfil blandningen och kör tills den är slät och fin.
Varmt vatten.
Använd dina händer och rulla små fiskarna skålen rPA storleken på barnets näsa.
Lägg fiskbullar försiktigt in vattnet och låt dem rita på koka i 10 minuter.
Ta en skål och känna om det är genomstekt.
Servera med potatis eller ris, hackad gurka och gräddfil. Portioner: 3-5 portioner Kommentarer:
från 1 år
En annan barnmat recept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *