Fiskepai med potatis lock

Ingredienser:
5 dl mjölk
750 g färsk fisk
2 hårdkokta ägg
2 msk + 3 msk smör
1 msk senap
3 1/2 msk mjöl
10-12 potatis
Förfarande:
Värma mjölk till kokpunkten. Lägg fiskbitarna och låt ingjuta tills fisken är kokt utan att gå sönder. Låt fisken rinna av väl och lägg i botten av en gryta tillsammans med båtar av ägg. Smält 3 msk smör, rör i senap och mjöl och späd med mjölk. Häll såsen över fisken. Koka potatis och mosa dem. Rör i 2-3 msk smör, salt och peppar. Sprid potatismos över fisken. Pensla med 2 msk smält smör och grädda i mitten hyllan i 200 grader i ca 20 minuter. Servera med morötter.
Mera pai

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *