Grönsakswok med fisk och räkor

Ingredienser
2 msk sesamolja
1 tsk salt
1 finhackad vitlök
1 finhackad lök
1 röd paprika i små bitar
1 grön paprika i små bitar
100 g böngroddar
1 gul squash
2,5 ml förrådslösning
2 msk soja
3 msk mango chutney
300 g fiskfiléer i små bitar
200 g räkor
saften av 1 citron
eventuellt curry

Tilberedning
Oljan värms upp i en wok panna, och salt och vitlök till. De hackade grönsaker tillsätts och steka under konstant omröring. Buljong, soja och mango chutney-added. Det gav alla en sjuda.
Fiskbitarna doppade i citronsaft och sprids över. Surras 5-10 minuter. Räkorna tas in Smak och planade om det behövs. med maizennamel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *