Grove seikaker

Ingredienser
3/4 kg sejfiléer
2 tsk salt
2 msk potatismjöl
3 koppar mjölk
peppar
2 finhackade vårlökar

Tilberedning
När du skapar en fisk, är det viktigt att ingredienserna är kylskåpet kallt. Skrapa köttet, eller måla den en gång på kvarnen. Eller köra den på matberedare, men var snabb, och ta lite tid, blandningen finfördelas i ett nafs. Rör i salt. Och som potatismjöl. Tillsätt mjölken långsamt, rör om väl mellan varje gång. Krydda med nymalen peppar och rör i aromer i slutändan, till exempel hackad vårlök. Bildar stora, platta kakor och yngel. Serveras med potatis och grönsaker.
Tips för variation:
Mycket är lämplig för att blanda degen fisk, purjolök, lök, vitlök, peppar eller örter som persilja, dill och koriander. Eller byta ut salt och mjölk med räkor makt och blanda i några grovhackade räkor. Server dem glad som en fisk hamburgare med sallad grönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *