Italienska paprikor valsar

Ingredienser
6 stora paprikor, 2 av varje färg
salt / peppar
1 kopp färska brödsmulor
1/3 kopp vitvinsvinäger
ca 100 g olivenmos
2 krossade vitlöksklyftor
1/3 kopp olivolja
1 1/2 msk hackad persilja

Tilberedning
Tvätta paprika och grädda i 180 grader i ca 30 minuter, vända dem 4 gånger på vägen. Låt svalna något och gnugga bort från huden. Dela vart och ett i mitten och avlägsna fröna och membran. Skär paprikan i ca 3 cm remsor och strö över salt och peppar på.
Lägg ströbröd i vinäger, pressa ut överflödig vätska. Blanda smulor med olivenmos och vitlök. Rör i 2 msk av oljan. Bred ut blandningen på de peppar bitar och rulla ihop dem. Placera på ett fat och strö resten av oljan. Strö över persilja.

En annan bröd recept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *