JARLSBERGPAI

Ingredienser:
Botten:
150 g smör
200 g vetemjöl
2 msk vatten
Fyllning:
250 g riven Jarlsberg ost
2 1/2 dl mjölk
4 ägg
1/2 tesked peppar
3 msk Gräslök
150 g bacon
150 g champinjoner
Förberedelser:
Blanda smör, mjöl och vatten tills en smidig deg. Låt degen vila i kylskåp ca. 1/2 timme. Tryck degen i botten och sida av en pajform. Sticka det med en gaffel och forstek den i ugnen, 200 Gr. för ca. 10 minuter.
Lägg riven ost i det inbetalda egna. Blanda ägg, mjölk och peppar. Strö gräslök, svagt stekt bacon och svamp. Grädda kakan slutade på 175 Gr. På ca. 30 minuter.
Mer Länk till pai recept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *