Kalkunschnitzel

Ingredienser
# 400-500 g kalkon / kyckling (3 st)
# 200 g (?) Cream
# 250 g champinjoner
# 4 dl vatten (något mer än dubbelt så mycket som det är ris)
# 2 koppar ris (knappt)
# Hönsbuljong
# Salt och peppar
# Andra kryddor om så önskas
# Breadcrumbs
# 1 broccoli

Tilberedning
Placera filéerna i skorpor. Du kanske vill väta filéerna med vatten först. Det gör det möjligt Kavringen sitter bättre på köttet. Stek svampen och lägg dem åt sidan för nu. Tillsätt sedan kavringbedekte filéerna i stekpannan och stek dem tills de är nästan genomstekt. Under tiden lägger du också lättsaltat vatten till ris och satte riset efter att vattnet började koka. Låt riset stå 15-20 minuter under lock – utan att lyfta på locket och / eller rör riset. Ångan inuti potten att koka ris – inte sked di. Var noga med att sätta på vattnet för att broccolin i tid. Broccoli ska bara laga mat ca. 5 minuter, men kom ihåg att vattnet tar lite tid att koka. Medan filéer är i pannan, säsong dem på din smak på båda sidor. När de börjar till slut ris börjar också göras. Häll svampen tillbaka i pannan över filéerna och tillsätt grädden. Uppe i grädden häll hönsbuljong. Ta inte för mycket eftersom det finns en hel del salt i buljongen, som har en tendens att bryta salt sås. Efter att ha stått i högst 5 minuter, ta kastrullen från värmen och servera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *