Ingredienser:
kött 1-2 krabbor eller konserverad krabba kött,
cirka 350 g 1 liten burk champinjoner, skivade eller motsvarande färska champinjoner,
ca 50 g 1 liten burk sparris i bitar,
ca 50 g 1 liten burk ananas bitar,
ca 100 g 3 tomater
1 röd paprika
1 huvudsallat
Dressing:
3 msk Normannaost
saft av ½ citron
6 msk gräddfil
3 msk ananas
salt och peppar
Gör så här:
För att göra förbandet:
Blanda Norman osten med citron och ananasjuice. Tillsätt gräddfil och krydda efter smak och eventuellt lite socker.
Lägg till lite sallad i en skål. Lägg den finhackade lager sallad, ananas, champinjoner, sparris och krabba kött.
Töm såsen över och garnera med tomat och paprika ringar båtar.
Servera med rostat bröd eller kuvèrtbrød.