Creole grisar

Ingredienser
2 äggplantor
grovt havssalt
2 msk olivolja
1 kg fläskfilé, skuren i 2 cm kuber
1 stor lök, tunt skivad
2 krossade vitlöksklyftor
en burk krossade tomater (med vätska)
1 finhackad grön chili
½ tsk salt
½ tsk peppar
125 ml buljong

Tilberedning
Skär äggplantor i 1 cm skivor. Placera på hushållspapper och strö över salt, satte pappershanddukar ovanpå. Låt stå 20 minuter och skölj dem under vatten. Torka och skär i 1 tum kuber. Fräs fläsk i olja brunt och ta bort. Stek lök, vitlök och aubergine 10 minuter. Lägg kött, tomater, chili, salt, peppar och buljong och låt sjuda, omfattas, i 1 timme, rör om då och då. Servera med ris och grönsallad. Portioner:
4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *