Kyckling med pasta och pesto

Ingredienser
8 kycklingfiléer
salt
peppar
400 g färska eller torkade pasta
1 burk pesto
Sallad:
Frisse sallad
goda söta tomater
snö ärter
Dressing:
1 msk balsamvinäger
1 msk Dijon senap
2 dl olivolja
salt
nymalen peppar

Tilberedning
Stek kycklingfiléerna i pannan på medelhög värme tills de är genomstekta. Koka 3 liter vatten med 2 matskedar salt. Sätt pastan i och rör om väl. Torkad pasta ska laga 10-12 minuter, färsk pasta kokas bara 1-2 minuter. Töm av vattnet. Ge pastan en snabb dusch med kallt vatten i sil för att stoppa tillagningen. Blanda det med pesto efter smak.
Blanda sallad ingredienser i en skål (sockerärtor väl kan blancheras först). Sätt dressingen över och servera. Portioner:
4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *