Kycklingvingar

Ingredienser
16 kycklingvingar
1 liten lök
2 msk jordnötsolja
2 msk Worcestershire sås
2-3 msk rödvinsvinäger
1 msk farinsocker
2 msk ketchup
200 g av tomatpuré
1-2 torkade chili
1 msk apelsinjuice
1 msk citronsaft
1/2 tsk salt
1/4 tsk peppar

Tilberedning
Finhacka löken och fräs snabbt i olja innan övriga ingredienser tillsätts. Låt såsen koka under omrörning i 20 minuter. Fiska upp chilisås och kyla. Häll det över kycklingvingar och marinera över natten. Låt marinaden rinna av väl i kycklingvingar, lägg dem på en bakplåt och grädda i 230 grader i 20-30 minuter.
Portioner: 4 pers).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *