Lök och fenikkelsuppe

Ingredienser
3 gula lökar, tunt skivade
3 vitlöksklyftor, hackad
1 fänkål, tunt skivad
1 tsk timjan
2 msk olivolja
1 liter grönsaksbuljong,
liknande buljong kub
4 skivor rostat lantbröd
4 skivor chevre
2 msk honung

Tilberedning
Stek lök, vitlök, fänkål och timjan i oljan. dazed i blandningen tills löken är mjuk. Häll i kraft och låt soppan sjuda i 30 minuter. Häll soppan i 4 skålar eldfast. Placera en bit mark i varje skål och tillsätt en chevreskive ovanpå. Häll lite honung och soppa gratäng i ugn vid 220 ° C tills osten är ett gyllene skorpa. Soppan serveras med ost pinnar (köpa någon pre grissini).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *