Lax med räkor på ett spett och skal

Personer: 4
Tillagningstid: 20 minuter
Vad du behöver
800 g filé, med skinn av lax / öring
1 kopp olja
1 tsk vitpeppar
1 tsk salt
8 st räkor med skal
8:10 hjärtmusslor eller musslor
Hur tror du
Skär laxfilé i bitar, 4-6 cm breda. Skär fisken huden med sax, borsta dem med olja och lägg i grill korg eller direkt på grillen. Grilla dem tills de är gyllenbruna på varje sida. Det tar 4-7 minuter när de är 6-7 inches från kol.
Bo över med salt och peppar när de är klara grillat.
Scampi träs på spett, Pensla med olja och grillade rätt på grillen.
Shell insvept i folie och lägg dem på grillen.
Lax väl kunde marinerad innan grillning, det gör fisken saftig och välsmakande. Om marinaden du använder innehåller oljan så att den kan också användas för att borsta fisken innan grillning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *