Ingredienser:
300 g fisk och skaldjur,
1 gurka,
1 mango,
8 koppar torra sushiris och
6 ark nori,
bambu matta
sushi vinäger
Tlbehør:
wasabi, sojasås och syltad ingefära
Förberedelser:
Steg 1: Koka riset enligt anvisning på paketet och marinera den med sushi vinäger.
Steg 2: Klipp SKE krafsa i remsor eller bitar?.
Steg 3: Placera ett ark noritang på en bambu matta. Doppa? Ngrene i ättika vatten och distribuera kokt sushiris utanför. Undvika att lägga ris till kanten längst upp på sidan.
Steg 4: Lägg fisk och skaldjur och fräsch som gurka eller mango på ris. Både typ? Sk, frukt och grönsaker kan varieras. Tänk färg när du väljer.
Steg 5: rulla upp till en fast rulle med hjälp av bambu matta. Lägg lite vinäger vatten? Samlare och gnid den över kanten på noritangen. Kläm rullen väl i bambu matta att göra det smidigt och? N Låta valsen i kylskåp tills alla är klara.
Steg 6: Dela varje rulle på mitten och så vidare i del två och två. Genom en rulle får du 8 makibiter. Serveras med wasabi, sojasås och inlagd ingefära.
Portioner:
Serverar 4 eller 40 bitar