Middag Tips – vegetarisk

Ingredienser
2 lökar
3 vitlöksklyftor
2-3 selleri
1 grön paprika
6-7 fasta tomater
1 kan kikärter
säsong med:
gurkmeja
spisskummin
salt
peppar
färsk koriander

Tilberedning
Hacka vitlöken och öka i små Teningen. Stek i olja tills den är mjuk. Blanda i hackad selleri (små tärningar) och
paprika skuren i strimlor. Rör om en liten. Tillsätt tomater, skurna i kuber med spisskummin, gurkmeja, salt och peppar.
Lägg kikärterna efter tio minuter.
Koka ca. 15-20 minuter till .. det är en passning tjock ”massa”.
Lägg den finhackade koriander ett gäng om. 5 minuter före skålen är klar.
Serveras i pitabröd med sallad och tomater på sidan.

http://www.vegetaroppskrifter.no

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *