Minestrone soppa med småpølser

600 g Vienna korv
300 g pasta
4 st. Morot
200 g rotselleri (rotselleri)
8 st. potatis
2 st. purjolök
2 vitlök båt
8 msk tomatpuré
3 l köttbuljong (efter utspädning)
2 tsk salt
1 tsk peppar
2 msk färska örter (t.ex. rosmarin, basilika, timjan)
2 bt. persilja
Gör så här:
1. Koka pastan för sig – eller det kan vara för mycket kokt.
2. Rengör grönsakerna och skär dem i tärningar. Vitlök finhackad.
3. Överför till en kastrull och häll över buljongen. Tillsätt tomatpuré, kryddor och örter och koka i ca. 15 minuter.
4. Tillsätt korv och låt sjuda några minuter. Klipp persilja och strö den över soppan före servering.
Fina eller grova bröd smakar gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *