Nigiri

Ingredienser
600 g fisk och skaldjur,
8 koppar torrt sushiris
sushi vinäger
Tillbehör:
wasabi, sojasås och inlagd ingefära.

Tilberedning
Steg 1: Koka riset enligt anvisning på paketet och marinera den med sushi vinäger.
Steg 2:? Infattning krafsa under två till tre millimeter tjocka.
Steg 3: Wet händerna med ättika vatten så riset inte fastnar Ngrene?. Ta en portion marinerade sushiris. Med hjälp av en matsked, så du har som stora skålar varje gång.
Steg 4: Forma riset till en oval boll. Tillsätt lite Wasabi på? Krafsa och sedan hänga risballen över? Krafsa.
Steg 5: Vänd arb så krafsa på toppen av ris?. Forma stycket genom att trycka på sidorna och toppen så att riset och ”krafsa fäster till varandra. Serveras med wasabi, sojasås och betade ingefær.Porsjoner:
Serverar 4 eller 40 bitar

Også kalles den Sushi.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *