Ingredienser
BASE: Använd halva paketet med matsmältningsproblem kex.
100gr smör / melange
FILL: 1PK keso
1PK hallon / jordgubbe gelé
1PK (3DL) vispgrädde
TOP: 1PK hallon / jordgubb gelé
Tilberedning
Använd en 24 form cm runt.
BOTTEN: Krossa kexen (inte helt) smält smör / melange och blanda ihop.
Lägga den i formen, tryck och lägg den i kylen medan du gör fyllningen.
FYLLNING: Koka 2,5 dl vatten till gelén, har plats gel kaldt.Når gel varit kallt och fick en liten tjock konsistens vispa grädden till krämen att hälla gelén och stugan Cheesen.Pisk detta tillsammans, precis som att den är väl blandad.
Häll det över botten.
TOP: Ta med gel som annvist paketet, kylskåp tills den har varit kall och häll över kakan.
Lämna det till gelen ovanpå har blivit stel. NYYYT 🙂 Mmmm
Om du vill är du välkommen att lägga bären leda till att du lutar gelen vid toppen.Bruk säsongens bär, men lyckliga jordgubbar, hallon.