Ost kort för påsk

Ingredienser
# 1 Norska Camembert
# 1 Royal Blue
#
Tillbehör:
2 koppar torkade aprikoser
# 2 kopp nötter
#
Osteflarn:
3 kopp riven Jarlsberg

Tilberedning
Osteflarn:

Strö små högar av riven Jarlsberg eller annan riven ost på bakplåtspapper. Ha en bra bit mellan kullarna. Ligger i ugnen, 225 ° C, ca. 10 minuter tills osten smält och blivit lite gyllene. Svalna på en platta. De blir spröd när de kyls.
Anordna fint på tallerken.Porsjoner: 4Kommentarer:
Till dessert eller mellan höger passar in med ca. 75 g ost totalt. Har du ett par ostar, ta 30-40 gram av varje. En mild övervann BERT och en mer smakrik blåmugg, till exempel, Royal blå, passar väl ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *