Ingredienser
Cake bas:
200 g mag kex
150 g smält smör
Ost Fyllning:
3 ägg
4 msk socker
1 kopp citron yoghurt
250 g mandarin ost
1 paket Lemon Jelly
Garnering:
1 paket svart vinbärsgelé
svarta vinbär, blåbär, osv. andra bär
Tilberedning
Botten: Krossa kexen. Jag brukar kexen i en plastpåse, knyt tillbaka och kavel tills den pulveriseras. Blanda i smöret. Tryck blandningen i en smord rund kakform. Låt svalna. Basen måste vara helt kylas innan osten fyllningen hälls ovanpå.
Ost Fyllning: Vispa ägg och socker pösigt. Motstå frestelsen att äta den direkt. Blanda ost och yoghurt till en slät pasta. Blanda de två. Gör Lemon Jelly på 2,5 ml vatten. Kyl Liquid Gel och ha det i osten blandningen. Häll fyllningen över bottnen kakan och ställ igång. När stelnat, målgång.
Dekorationer: Om du vill ha en god kaka ext kan göra smakfull inredning i svart vinbärsgelé och bär. Skapa gel med 2,5 ml vatten och ett paket gelé. När gelén börjar bli kallt, häll det över bären du har på toppen av det härdade kakan. Jag gillar att använda svarta vinbär gelé och björnbär, men du kan använda någon form av gelé och bär. Men inte använder Quick gelen, de klumpar lätt och är svår att hantera.