Cheesecake 3

Ingredienser
225 g Digestive kex (krossas helt, vanligen genom maskin)
110 gr margarin (jag använder soja) Smältning
Blanda och lägg i rund form w / bakplåtspapper. Kylskåp.
2 kopp ljus gräddfil
2 lådor gourmet cream cheese w / ananas och mandarin
110 gr florsocker
1t tsk vaniljsocker
2 förpackningar apelsin jelly (1 ha kakan och ovanpå)
1 pkg grädde – vispad hård

Tilberedning
Koka 1 låda gel med 5 ml vatten — kyld, inte hård men kall
Ta en förpackning gel med 3 ml vatten — kyld, inte hård men kall
(Vilket jag brukar göra först och främst ge det tid att bli kallt)
Blanda ost, gräddfil, strösocker och vaniljsocker med blandare
Lägg till gel (den med 3 ml vatten!) I tunn stråle medan mixern är
Häll i grädden stivpiskede, låt mixern gå tills du har fått allt blandas väl.
Tömma kex botten som har lämnats kallt. Låt svalna. "Fromage" måste vara helt stel.
Har äntligen på gel (den med 5 ml vatten) och är åter kallt.
Denna kaka är lätt att göra men tar lite tid när man måste vänta på att stelna igen, men om du tar det i denna ordning för att spara tid. (Går att gelé, kex botten, vispa grädde, gör ost)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *