Ingredienser
Botten:
175 g smält smör
ett paket Bixit, uppdelat i bitar
Fyll i:
1 paket philadelphia naturligt
1 kopp lätt gräddfil
1/3 vispgrädde
1 paket Lemon Jelly
120 g pulverformigt socker
Överst:
1 paket jordgubbar gelé
Tilberedning
krossa kex och blanda med smält smör. har över i runda kakformen och tryck ut
philadelphia mix och gräddfil ihop bra, tillsätt strösocker. Layer Lemon Jelly med halva mängden vatten (2,5 ml), låt svalna något innan försiktigt i stället för ost blandningen och rör om. Vispa grädden och rör om väl med resten av fyllningen. Häll detta över botten och placera i kylskåp för att kyla under 4-6 timmar (tills fyllningen är helt stel).
lager jordgubb gelé med halva mängden vatten, svalna något innan du såg detta i stället för kalla ostkaka. ses TUL kyla igen för att gelen är ordentligt hård.