Peppar Gryta

Ingredienser
500g hackades
1 lök
1 stor låda full sjampignonger
en burk av ljus gräddfil
en glas tomatpuré
peppar (ca 1 matsked)
torkad basilika (1 msk)
sojasås (Jag föredrar La Choy)

Tilberedning
Brown köttfärs. Sätt upp sjampisene, lök (finhackad), en skvätt soja, och basilika (av någon anledning, torkad basilika bäst för detta), och låt sjuda 5 minuter. Om blandningen är för torr att det sjuda (bra kött :-), kan du späda med lite mjölk. Tillsätt gräddfil och tomatpuréen, och krydda med peppar – uppskattningsvis 1 msk, men det varierar. Vad som är sant är att få rätt balans mellan basilika och peppar.
Sjud, sjud lite, och servera med ris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *