Ingredienser
2 kg hjort tillbaka
100 g bacon, skuren i strimlor
50 g lök, hackad
200 g svamp, skivad
3 msk hackad persilja
2 msk salt
1/2 tsk svartpeppar
smör
5 dl ström
2 msk mjöl
Tilberedning
Skär filén på båda sidor. Skär bort köttet från revbenen på båda sidor av ryggraden, klippa ut ryggraden utan att skapa hål i köttet.
Placera benen i en kastrull och täck med vatten. Koka upp och skumma väl. Sjuda under ca 1 timme. Sila och mäta kraften. Koka på hög värme i 5 ml vid behov.
Lätt Stek bacon i sitt eget fett. Lägg lök och champinjoner och stek lätt. Blanda med persilja.
Värm ugnen till 200 F. Vik ut köttet, skinnsidan nedåt på bänken och speciella bandet inte bacon över köttet. Strö salt och peppar. Lägg till 2 små inre filéer. Täck fyllningen med den typ sedan dess. Försök att hålla köttets ursprungliga form. Rulla ihop och bind med bomullssnöre.
Brun kött på alla sidor i smör. Strö salt och peppar. Koka tills rosa, 60 ° C kärntemperatur, ca 30-40 minuter. Häll över köttet kraft under stekning.
Låt köttet vila i 10 minuter. Skär i skivor. Även juicer med mjöl upplöst i lite vatten.
Rådjur ryggraden serveras stekt svamp, kokta grönsaker och potatis.