Choklad Karamell

Ingredienser
· 2 msk mjöl
· 1 tsk kakao
· 2 msk sirap
· 2 msk smör
· 4 msk socker
· ½ tsk vaniljsocker
· Glaze: 50 g choklad

Tilberedning
Blanda alla ingredienser utom choklad i en kastrull. Om du gör karamell i mikron, använd en mikrovågsugn skål. Koka blandningen avslöjade i två minuter. Mikrovågsugnen måste vara full effekt. Rör i ca ½ minut. Häll blandningen på smörpapper eller bakplåtspapper till en kaka på ca 15×18 cm.
Bryt chokladen i små bitar och lägg dem i en skål eller varmt vattenbad. I mikrovågsugn smält choklad på full effekt under omkring 1 minut. När chokladen har smält, borsta den på karamell kakan. Efter kylning, skär kakan smörgåsar. Hålla kjølig.Porsjoner:
25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *