Pork Rib

Ingredienser
Beräkna 400-450 gram. person – eller laga så mycket fläskkött du passar i ugnen, eftersom det kommer att gå med ändå under de närmaste dagarna.
Ruth ed upp, om den inte görs tillgängligt. Salt och peppar på båda sidor av ribborna, och i kylskåp under 2-3 dagar före tillagning.

Tilberedning
Värm ugnen till 230 grader.
Placera resår i en ovnspanne med svål nedåt. Häll 2-3 dl kokande vatten ovnspannen, linda revbenen med aluminiumfolie, snap-fit ??i kanten av ovnspannen.
RIBBA ångade nu 30 – 40 minuter. Lägg ner ugnen till 200 grader. Ta bort aluminiumfolie. Lägg till RIBBA på en tråd rack över ovnspannen, nu med skalet uppåt. Ställ in värmen till 200 grader. Speciellt om du använder familjens revbenen, är det viktigt att bygga upp under RIBBA eftersom ytan är plan och inte bygga en "dam" av fett på toppen. Använd en djup tallrik för strukturen.
Rib biff på, räkna ca. 2 till 2,5 timmar för revben och om familjen. 1,5 timmar på tunna ribbor.
För krispig sprakande, lämna dörren på glänt i sista minuten, så låt fukten ur ugnen. Du kan också lämna RIBBA få ett par minuter under grillen slutet, följ den behändiga eftersom det lätt kan brännas.
Låt RIBBA vila i minst 1/2 timme innan det skärs upp, är så avskalade saftigt och gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *