Tomatsås för spagetti, lasagne, pasta, pizza

Ingredienser
5 burkar hela tomater
2-3 morötter
5 gulløk
5-8 vitlök (beroende på hur mycket du älskar vitlök)
1 röd paprika
2 röd chili
1,5 ml olivolja
1-2 msk hvitvinseddikk
1-2 msk socker
1-2 matskedar soppa buljong eventuellt 1 st reserv (eller om du har tillgång till makt kan också användas av den och sedan koka ner det lite)
Salt och peppar

Tilberedning
Skär grönsakerna, koka allt i 40 minuter på medelvärme. Skulle det finnas någon mer vrid så ner värmen till låg.
Smaka av med salt och peppar.
Kyl ner allt (antingen lämna den eller sätta pannan i kallt vatten)
Använd sedan mixer eller stavmixer för att få en apelsinsås som smakar himmelskt med naturliga ingredienser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *