Ingredienser
Förrätt:
Pilgrimsmusslor med sesamfrön: Köpt frysta pilgrimsmusslor, tinats dem. Jag tog salt och peppar, rulla dem i sesamfrön. Stekt dem ett par minuter. Serveras med sallad och citron (två musslor vardera)
Huvudrätt:
Kalkonfilé med potatismos och brokkolipurè
Marinerad kalkon filéer (bröst, 1,2 kg) olja, dragon, vitlök och citronsaft, salt och peppar. Låt alla lerkruka, häll vitt vin över. Var i 1 1/2 timme vid 200 grader (sätts i kall ugn).
Potatismos med massor av vitlök
Kokt broccoli, mosade i en matberedare med lite grädde / mjölk, salt och peppar.
inte serveras med sås eftersom det är en hel del såsen i potatisen och mos.
Dessert:
Konserverade päron w / After Eight:
Lägg päronen platta i en gryta. Lägg till en After Eight på toppen av varje päron, placera i ugnen i 200 grader i 10-15 minuter tills chokladen har smält. Servera med grädde.
Tilberedning
Yum!