Vårrullar

Ingredienser
1 kg malet
250 g rotselleri
250 g morot
1 stor lök
lite matolja

Tilberedning
Mal brynas lätt i olja i en stor kastrull. Selleri och morot beskrev råjärn. Lök hackad bra. Lägg alla grönsaker i köttet och stek med 4-5 minuter och krydda med salt, peppar och andra saker om du vill.
Låt allt svalna till ljummen. Form blandningen i en rektangulär klump i mitten av vårrullwrappen, vik ett hörn under och över de biverkningar hörnen där borta igen. Nu kan du rulla vårrullar tillsammans och fukta den förbi spetsen så det är som klister som håller ihop.
Stekt för ljus gyllene i matolja.
Tips: Fyll så många som möjligt och frysa lite ner innan stekning. Sedan kan du ta itu med några formation och vatten för en enda måltid. De är underbart att doppa i några bra chilisås.

http://www.mineoppskrifter.no/varruller/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *