Vårrullar vikt / kyckling

Ingredienser
500 g kyckling, i bitar
2 msk olja
2 msk hackad ingefära
¼ kopp hackad lök
1 tsk mald vitpeppar
2 teskedar garam masala
2 tsk hackad grön chili
2 teskedar hackad koriander
¼ kopp mosade keso
salt efter smak
1? matskedar citronsaft
1 ¼ dl vetemjöl
1 kopp mjölk
½ tsk socker
salt efter smak
3? msk olja
2 vispade ägg

Tilberedning
Stek ingefära och lök i olja ca 30 sekunder. Tillsätt kyckling, vitpeppar, garam masala, chili och koriander och koka under ständig omrörning. Tillsätt keso, salt och citronsaft.
Sikta mjölet i en skål och häll i mjölk, salt, olja och ägg. Blanda till en mjuk dig och låt stå 30 minuter. Knåda degen igen, skuren i 6 kurser, täcker dem och låt stå 15 minuter. Kavla ut de ämnen som 24 cm runt deg ark. Stek dem på båda sidor vid 175 grader i 3-4 minuter. Dela varje limpa i 6 bitar och placera varje del kyckling blandning, form till en cigarr och stänga kanterna med vatten. Fritera tills de är gyllene. Naturligtvis kan du fylla med vad du vill, och du kan köpa wontonark om du inte vill göra degen selv.Porsjoner:
4-5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *