Ingredienser
500 g kyckling, i bitar
2 msk olja
2 msk hackad ingefära
1/4 kopp hackad lök
1 tsk mald vitpeppar
2 teskedar garam masala
2 tsk hackad grön chili
2 teskedar hackad koriander
1/4 kopp mosade keso
salt efter smak
1 1/3 msk citronsaft
1 1/4 dl mjöl
1 kopp mjölk
1/2 tesked socker
salt efter smak
3 1/3 msk olja
2 vispade ägg
Beredning
Stek ingefära och lök i olja ca 30 sekunder. Tillsätt kyckling, vitpeppar, garam masala, chili och koriander och koka under ständig omrörning. Tillsätt keso, salt och citronsaft.
Sikta mjölet i en skål och häll i mjölk, salt, olja och ägg. Blanda till en mjuk dig och låt stå 30 minuter. Knåda degen igen, skuren i 6 kurser, täcker dem och låt stå 15 minuter. Kavla ut de ämnen som 24 cm runt deg ark. Stek dem på båda sidor vid 175 grader i 3-4 minuter. Dela varje limpa i 6 bitar och placera varje del kyckling blandning, form till en cigarr och stänga kanterna med vatten. Fritera tills de är gyllene.