Världens bästa Cake

Ingredienser
100g margarin
100 g socker
4 äggulor
100g vetemjöl siktas
1 tsk bakpulver
3-4 msk mjölk
4 äggvitor
200g socker
1/2 kopp hackad mandel
1 paket romkrem-fill
1/3 liter vispgrädde

Tilberedning
Värm ugnen till 180 grader
Margarin och socker rörs vitt. Rör i äggulor en efter en. Lägg omväxlande mjöl blandat med bakpulver och mjölk. Fyll blandningen i en smord formulär 20 x30 cm. Vispa äggvitorna och socker tills maräng. Maräng massan läggs i ett lager ovanpå tårtan smet. Strö hackad mandel över. Grädda i 20-25 minuter. Svalna och skärs i två lika delar. Gör kokt vaniljsås (se grundrecept) med rums-smak (eller köp komplett) och blanda med vispad grädde. Tillsätt grädde som fyllning för en ände paj avsnittet och lägg den andra ovanpå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *