Ingredienser
2 burkar grädde
2 stora melon kopp yoghurt
100 g socker
8-plattor gelé
1 burk persikor avsedda för garnering
Tilberedning
Vispa grädde och socker grädde och blanda i yoghurt. Lägg gelé skivor i vatten en stund och snäpp ut vattnet efteråt. Smält på svag värme (ugnen). När gelén är helt smält och vätskan (bredvid vatten), blanda den i den andra (bäst av en blandning i gelé när den körs i maskinen (hand mixer eller annan maskinvara) på den lugna-medium tempo för att undvika gelantinklumper. Tillsätt sedan hälften i en rund springform, och dela några persikor och strö över (kom ihåg att dränera vätska från persika), tillsätt resten av "grädde" på toppen och garnera att avsluta med persikor på toppen. Kaka är tillverkad i 10 minuter! Meeeen, det måste stå i kylskåp några timmar innan den äts (bör göras kvällen innan).